MUTUACAT I LA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME RENOVEN EL SEU CONVENI DE COL·LABORACIÓ

Manresa, 15 de maig de 2024 Mutuacat i la Federació Catalana d’Atletisme (FCA)  van signar ahir un nou conveni de col·laboració que permetrà mantenir la vinculació entre ambdues entitats. Van rubricar-lo a la seu de Mutuacat Mercè Rosich, presidenta de la FCA, i Sergi Macià, director general de l’asseguradora.

Aquesta renovació consolida la relació entre la FCA i Mutuacat, que ja fa anys que col·laboren juntes per al foment de l’atletisme a Catalunya. Des de la temporada 2017/2018, Mutuacat ha estat l’asseguradora oficial de la FCA, i ha ofert als federats una cobertura mèdica completa davant d’accidents esportius. A més, des de 2018, ambdues entitats també mantenen un acord de patrocini.

Per a la Federació, aquest conveni representa un pilar fonamental per a garantir la protecció dels seus atletes i fomentar l’atletisme català. Així, Mercè Rosich va declarar: “Estem molt satisfets de poder renovar aquest acord amb Mutuacat”.

Per la seva banda, Mutuacat valora molt positivament la seva col·laboració amb la Federació Catalana d’Atletisme. “Aquest conveni és molt especial per a nosaltres”, va afirmar Sergi Macià. “Amb la FCA va començar la nostra línia d’assegurances esportives per a federacions i el patrocini a la FCA és un dels més antics de la nostra entitat”.

A l’acte de signatura també hi van assistir, Quim Erta, nou director executiu de la FCA, Êllâ Bestué, directora de Comunicació i Gabinet de Presidència de la Federació i  Leo Martínez, adjunt a la Direcció de Mutuacat.