Jordi Triola amb Mèrcè Herrera la seva successora en la presidència del CMAG

MUTUACAT ACOMPANYA JORDI TRIOLA EN L’HOMENATGE QUE LI FA LA PROFESSIÓ

MANRESA, 20 de maig de  2024. Aquest divendres, 17 de maig, el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Girona va retre homenatge a Jordi Triola. L’acte es va dur a terme a l’Espai 1930 de l’Estadi de Montilivi. Això es deu al fet que  ja que qui va ser president del Col·legi durant una dècada, també estava profundament lligat al futbol gironí.

El sopar cerimònia va comptar amb la presència de familiars, amics i col·legues del sector assegurador. I és que Triola va deixar la presidència el passat mes de març, després de deu anys d’incansable dedicació en la defensa i promoció de la figura del mediador d’assegurances.

També Mutuacat va voler acompanyar Triola en aquest emotiu reconeixement, tot destacant la relació estreta que s’ha mantingut amb ell al llarg dels anys. “Sempre hem trobat en Jordi una persona dialogant, amb uns valors molt semblants als nostres”, va assenyalar Gemma Soley, que representava Mutuacat, en l’homenatge. La seva tasca com a president del Col·legi ha estat fonamental per enfortir la professió i dotar-la de major visibilitat i prestigi dins del sector.

Durant l’homenatge, es va posar de manifest la importància del lideratge de Triola i el seu compromís amb els mediadors d’assegurances, i es van ressaltar els avenços aconseguits durant el seu mandat. El llegat que deixa és un reflex de la seva passió i dedicació per la professió,i sense dubte ja s’ha convertit en un referent per a futures generacions de mediadors.

 

/ Actualitat / Tags: , ,