Socis reunits en l'Assemblea de Catalana de serveis Financers

CATALANA DE SERVEIS FINANCERS CELEBRA L’ASSEMBLEA A LES NOVES INSTAL·LACIONS DE MUTUACAT A VIC

Manresa, 20 de maig de 2024. Aquest dissabte, les noves instal·lacions de Mutuacat a Vic han estat l’escenari de l’Assemblea ordinària de socis de la Cooperativa Catalana de Serveis Financers.

L’acte va reunir a socis i sòcies de la cooperativa per revisar els comptes de l’any 2023, i els programes que desenvoluparà la cooperativa.

La CCSF és una entitat financera sense ànim de lucre que pertany al sector de l’economia social i solidària. La cooperativa ofereix una àmplia gamma de productes i serveis financers a particulars, empreses i entitats del tercer sector, amb l’objectiu de promoure el desenvolupament econòmic i social sostenible a Catalunya.

Així doncs, té una objectius i valors propers a Mutuacat, que també és una entitat sense ànim de lucre, que pertany a l’economia social i solidària. I, de fet, totes dues entitats mantenen molt bona sintonia, ja que comparteixen la visió de país. Enfoquen la seva activitat a través de l’activisme social i vetllen per fer créixer l’economia catalana i beneficiar el conjunt de la societat.  Així mateix ambdues es regeixen per principis ètics d’honestedat, transparència, responsabilitat social i ajuda mútua.