Javer Barberà i Leo Martínez en la Diada de l'Assegurança

DIADA DE L’ASSEGURANÇA A LLEIDA

Manresa, 14 de juny de 2024. Ahir, Leo Martínez, adjunt a la direcció general de Mutuacat, va assistir a la Diada de l’Assegurança, organitzada pel Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Lleida. L’esdeveniment es va celebrar a l’Auditori de l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida. I s’hi van reunir més de 150 professionals del sector assegurador.

La jornada, centrada en la temàtica “Desconnectar per a connectar”, va començar amb una càlida benvinguda als assistents, seguida de l’entrega de diversos reconeixements.

El moment més destacat de la jornada va ser l’entrega de la Cadira Col·legial a Almudena Espín.  Joan Miquel Vicente, expresident del Col·legi de Lleida va fer una emotiva presentació dels seus mèrits. Seguidament, el president actual,  Javier Barberà li va lliurar el guardó.

Després Javier Barberà va fer un discurs com a amfitrió de l’acte. Barberà hi va subratllar la importància de la mediació professional i la fiabilitat de les entitats asseguradores. Tot seguit, es va donar pas a la conferència de Guillem Recolons, que va abordar la necessitat de separar la vida laboral de la personal i la importància de dedicar temps a un mateix.

La jornada va culminar amb un refrigeri, que va oferir als assistents l’oportunitat d’intercanviar salutacions i converses amb altres companys del sector.

Les assegurances esportives a Lleida

Finalment, Leo Martínez  va expressar la seva satisfacció per haver participat en una jornada tan enriquidora i va reiterar el compromís de Mutuacat amb la mediació professional i el suport a les iniciatives del Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Lleida. També va aprofitar per difondre el web de Mutuacat especialitzat en assegurances esportives, sport.mutuacat.org. Aquestes són les seves declaracions:

“Estem molt contents de posar a disposició dels mediadors sport.mutuacat.org, una eina dissenyada per facilitar la cotització i l’emissió de pòlisses d’assegurances esportives completament en línia. Aquesta plataforma està pensada especialment per a una zona com Lleida i l’Alt Pirineu, conegudes per la seva àmplia oferta esportiva i d’activitats a l’aire lliure.”

“A Mutuacat, entenem la importància de proporcionar solucions àgils i eficients als nostres mediadors i clients. Aquesta nova web ens permet fer un pas endavant en la digitalització dels nostres serveis, assegurant que els professionals i esportistes puguin accedir a les seves assegurances de manera ràpida i senzilla.”