Victór Domingo, Xavier Orts i Leo Martínez durant la XIII Jornada Orts Risk

ÈXIT DE LA  XXIII  JORNADA ORTS RISK

Manresa , 12 de juliol de 2024. Un any més s’ha celebrat la XXIII jornada organitzada per Xavier Orts, director de la Corredoria Orts Risk. L’esdeveniment té com a objectiu reunir asseguradores i mediadors en un ambient festiu i relaxat.

Mutuacat hi participa cada any representada per Leo Martínez, director de Màrqueting i Comercial  i Víctor Domingo, que s’encarrega de l’Expansió Comercial de l’asseguradora.

La Jornada, celebrada el 10 de juliol a Platja d’Aro ha estat un èxit de participació. Al matí, els participants han gaudit de tornejos de tennis, petanca o minigolf. A la tarda, una competició de bitlles ha posat a prova les habilitats dels assistents, i ha consolidat l’esperit competitiu i col·laboratiu entre els professionals del sector.

Leo Martínez com Víctor Domingo han valorat molt positivament la trobada, i han destacat la importància d’aquest tipus d’iniciatives per estrènyer vincles i fomentar la col·laboració entre asseguradores i mediadors. “La Jornada ens permet enfortir les relacions amb els nostres col·laboradors en un ambient relaxat i amè. Aquest tipus d’iniciatives són fonamentals per fomentar la cooperació i l’intercanvi d’idees en el sector assegurador.”, afirmava Martínez. Per la seva banda, Domingo va declarar “. És una experiència molt enriquidora tant a nivell personal com professional.”

La XXIII Jornada Orts Risk s’ha consolidat com un referent en el calendari del sector assegurador, ja que ofereix una oportunitat única per combinar negocis i lleure en un entorn privilegiat.

 

/ Actualitat / Tags: , ,